Witam.
Ostatnim czasem nawaliła mi klimatyzacja i nie chłodzi a jak załapie to po bardzo długim czasie o ile załapie ;/
I szukam jakiegoś serwisu klimatyzacji na Śląsku, który upora się z tym problemem. Jak ktoś zna jakieś dobre miejsce to proszę o info.
Pozdrawiam
Gdzie można zrobić przegląd klimatyzacji uzupełnić płyny,olej i odgrzybić za rozsądną cenę w okolicach K-ce?
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
Nie ma godnego polecenia serwisu klimatyzacji w okolicy?? Aż tak kiepsko w naszym rejonie z tym??
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
sami wymieniacze czynnika kombajnem, a jak już jest jakiś problem to ich przerasta :wink:
ale podjedz do gościa który ma serwis przy katowickim Bażantowie
Diesel Service Śmietana
43-210 Kobiór
ul. Kobiórska 77 tel. (32) 218 86 16
Dziś w desperacji zadzwoniłem do Skody Katowice Gazda i okazało się że mają promocją za 179zł wszystko w komplecie. Sparowanie , wymiana czynnika i odgrzybianie. Więc nie będę już szukał, bo taniej i dobrze nie znajdę raczej.
mattyah4x4, Zadzwoniłem do niego z ciekawości 250zł.
Dziś w desperacji zadzwoniłem do Skody Katowice Gazda i okazało się że mają promocją za 179zł wszystko w komplecie. Sparowanie , wymiana czynnika i odgrzybianie. Więc nie będę już szukał, bo taniej i dobrze nie znajdę raczej.
upewnij się tylko, czy za czynnik nie będziesz musiał zapłacić extra - a 179 to tylko usługa :lol:
stara sztuczka...
Diesel Service Śmietana
43-210 Kobiór
ul. Kobiórska 77 tel. (32) 218 86 16
Kumpel był wczoraj i płacił 179zł. Ale dzięki sprawdzę to żeby nie było rozczarowania :szeroki_usmiech
Byłem dziś w serwisie na klimatyzację i koszt 179zł + filtr Wszystko zrobione Uzupełniony czynnik chłodzący Odgrzybianie (ozonowanie)
Niestety okazało się że mam do wymiany skraplacz klimatyzacji :twisted:
Trochę szybko bo auto ma niecałe 2,5roku , a jak byłem na przeglądzie ok pół roku temu (auto jeszcze na gwarancji) to wszystko było dobrze, od tamtej pory klimy nie używałem bo pogoda nie pozwoliła zbytnio :diabelski_usmiech
Komentarz